Αγαπητοί φίλοι του διαγωνισμού,

ξεκινάμε την προετοιμασία για τον 4ο Διαγωνισμό Πιάνου για παιδιά (Junior Piano Contest) Θεσσαλονίκη,με την ικανοποίηση μιας επιτυχημένης ολοκλήρωσης του 3ου διαγωνισμού που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις,στα παιδιά,στην κριτική επιτροπή και στην οργανωτική ομάδα του διαγωνισμού.

      Η φιλοξενούμενη κατηγορία (15-18 χρονών) ανέβασε τον πήχη στις επιδιώξεις και στις προσδοκίες των νεότερων συμμετεχόντων,γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

       Με γνώμονα έναν διαδραστικό ρόλο αυτού του διαγωνισμού,βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την προκήρηξη διαγωνισμού σύνθεσης έργου για πιάνο, με βαθμό δυσκολίας που θα καλύπτει αντίστοιχα τα επιβεβλημένα έργα της κατηγορίας Β' και της κατηγορίας Γ',του προσεχούς 4ου Διαγωνισμού Πιάνου για Παιδιά.

       Οφείλω  να ευχαριστήσω όλους σας και φέτος για την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε αυτόν τον θεσμό,την Φ.Α.Α.Θ,τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης,το Κρατικό Ωδείο,την Ιωνική Εστία ,τα Ωδεία σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας,τους καθηγητές,τους γονείς που συμπαραστέκονται και στηρίζουν τις μουσικές σπουδές των παιδιών τους,την κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από επιφανείς πιανίστες-παιδαγωγούς και φυσικά όλους τους συνεργάτες μου στην οργανωτική ομάδα που συνεχίζουν να διαθέτουν τον χρόνο τους για την επίτευξη  αυτού του θεσμού.


                                                                                                   Έλλη Ζαχαροπούλου                                                                                                               καλλιτεχνική διευθύντρια                                                                                                                   του διαγωνισμού